Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Reduction of red blood spots in cooked marinated breast meat by combination of microwave heating and steamingMatthanee Jantaranikorn
2018Production of angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from chicken bloodWasana Wongngam
2020Effect of pretreatment methods on antioxidant activity of egg white hydrolysateAstri Suryani Prawulanari
2564การทำเข้มข้นน้ำสับปะรดด้วยการระเหยภายใต้สุญญากาศร่วมกับการทำให้เป็นละอองด้วยคลื่นอัลตราโซนิกและการให้ความร้อนด้วยรังสีอินฟราเรดลบดาว แซ่ลี้
2017Changes of biochemical, protein conformation and odor active compounds of silver carp washed mince as affected by ice storage of raw materialSasinee Kunyaboon
2019Gelation of tropical fish surimi under high intensity ultrasoundLing, Tang
2020Potential biosurfactant as a sanitizer and their effects on Listeria monocytogenes stress in fresh produce during storagePriyada Sittisart
2013Enrichment of organic zinc in Spirulina PlatensisArthit Jatupornpongchai
2017Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed riceKuenchan Na Nakorn
2548ผลของส่วนผสมต่อโครงสร้างทางกายภาพและพันธะเคมีของเนื้อเทียมโปรตีนถั่วเหลืองขจีรัตน์ ระรื่นรมย์