Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6758
Title: Extraction process and cholesterol-lowering property of dietary fiber from cassava pulp
Other Titles: กระบวนการการสกัดและคุณสมบัติการลดคอเลสเตอรอลของใยอาหารจากกากมันสำปะหลัง
Authors: Pornariya Chirinang
Advisor: Ratchadaporn Oonsivilai
Keywords: Extracts;Plant extracts;Cassava pulp;Dietary fiber
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
Description: มทส. Diss สวทก.อ65 P6E9 2016
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6758
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract660.93 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.