Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
รายงานการวิจัย (Research reports)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2563
รายงานการวิจัยการดัดแปรแป้งมันสำปะหลังด้วยเอนไซม์เพื่อผลิตมอลโตเดกซ์ทรินที่มีคุณสมบัติย่อยช้าและต้านทานการย่อยด้วยเอนไซม์
สุนันทา ทองทา
2563
รายงานการวิจัยผลของโปรตีนใยอาหารและไขมันต่อดัชนีน้ำตาลของระบบอาหารข้าว
สุนันทา ทองทา
2566
รายงานการวิจัยโครงการนวัตกรรมอาหารเพื่อความปลอดภัยและมูลค่าเพิ่มนครชัยบุรินทร์
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
;
สุนันทา ทองทา
;
สุรินทร บุญอนันธนสาร
;
สุรีลักษณ์ รอดทอง
;
ชาญชัย ทองโสภา
2563
รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการแปรรูปใยอาหารละลายน้ำได้แบบไพโรเดกซ์ตรินจากแป้งมันสำปะหลัง
สุนันทา ทองทา
Discover
Author
1
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
1
ชาญชัย ทองโสภา
1
สุรินทร บุญอนันธนสาร
1
สุรีลักษณ์ รอดทอง
Subject
1
น้ำตาล
1
มอลโตเดกซ์ทริน
1
เอนไซม์
1
โปรตีน
1
ไขมัน
1
ไพโรเดกซ์ตริน
.
< previous
Date issued
3
2563
1
2566