Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643
Title: การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้
Other Titles: A comparative study of characteristics, chemical composition and sensory qualities of hybrid native chicken, commercial broilers and laying male chicks
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: องค์ประกอบทางเคมี;ไก่ลูกผสมพื้นเมือง;ไก่กระทง;ไก่ไข่เพศผู้
Issue Date: 2546
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Description: โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2546
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643
Appears in Collections:บทความ (Articles)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.