Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorขวัญกมล กลิ่นศรีสุข-
dc.date.accessioned2008-07-16T09:01:02Z-
dc.date.available2008-07-16T09:01:02Z-
dc.date.issued2540-
dc.identifier.citationSUTL:มทส สวทส.ก64 10.3.3 ข562 2540en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/633-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent6482229 bytes-
dc.format.extent127514 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectการผลิตen
dc.titleการผลิตและการส่งออกกุ้งสดแช่เย็นแช่แข็งen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib26.1.pdfเอกสารฉบับย่อ124.53 kBAdobe PDFView/Open
bib26.2.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.