Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/633
Title: | การผลิตและการส่งออกกุ้งสดแช่เย็นแช่แข็ง |
Authors: | ขวัญกมล กลิ่นศรีสุข |
Keywords: | การผลิต |
Issue Date: | 2540 |
Citation: | SUTL:มทส สวทส.ก64 10.3.3 ข562 2540 |
Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/633 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib26.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 124.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
bib26.2.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.