Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6211
Title: รายงานการวิจัยอะราบิโนไซแลนสกัดจากรำข้าว: คุณสมบัติต้านออกซิเดชัน
Other Titles: Extracted arabinoxylans from rice bran: antioxidant property
Authors: สุนันทา ทองทา
เบญจมาศ จิตรสมบูรณ์
Keywords: รำข้าว;ผลิตภัณฑ์ข้าว;รำข้าว--คุณสมบัติ
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-55-24-10
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6211
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ394.72 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.