Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6204
Title: รายงานการวิจัยการแยกเชื้อโพรไบโอติกจากกากมันสำปะหลัง
Other Titles: Isolation of probiotics from cassava by-product
Authors: รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
จิราวรรณ อุ่นเมตตาอารีย์
ศิวัฒ ไทยอุดม
ธนาวิทย์ กุลรัตนรักษ์
อนันท์ อุ่นศิวิไลย์
Keywords: มันสำปะหลัง--วิจัย;โพรไบโอติก;แบคทีเรีย--การทดสอบ
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-56-24-20
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6204
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ285.15 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.