Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6204| Title: | รายงานการวิจัยการแยกเชื้อโพรไบโอติกจากกากมันสำปะหลัง |
| Other Titles: | Isolation of probiotics from cassava by-product |
| Authors: | รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ จิราวรรณ อุ่นเมตตาอารีย์ ศิวัฒ ไทยอุดม ธนาวิทย์ กุลรัตนรักษ์ อนันท์ อุ่นศิวิไลย์ |
| Keywords: | มันสำปะหลัง--วิจัย;โพรไบโอติก;แบคทีเรีย--การทดสอบ |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-56-24-20 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6204 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 285.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.