บทความ (Articles) : [53] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 53 of 53
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Effect of endogenous transglutaminase on threadfin bream Surimi gelationJirawat Yongsawatdigul
2543การประชุมวิชาการอุตสาหกรรมการเกษตร ครั้งที่ 6 ลักษณะทางโครงสร้างและเนื้อสัมผัสของเนื้อเทียมจากโปรตีนถั่วเหลืองขจีรัตน์ ระรื่นรมย์; สุนันทา ทองทา; จิรวัตน์ ยงสวัสดิกุล
2000Influence of chicken genotypes,sexes and types of meat on carnoine extracts and their antioxidant activitiesKanok-Orn Intarapichet
2004Effects of rhodium heterogeneous catalyst and isomerization conditions on linnoleic acid conjugation of soybean oilPatcharin Pakdeechanuan
2004Inhibition of autolytic activity of lizardfish surimi by proteinase inhibitorsJirawat Yongsawatdigul; P. Piyadhammaviboon
2004Variation in fruit chilling injury among mango cultivarsWandee Phakawatmongkol
2547โครงการพัฒนาซอฟต์แวร์ตัวอย่างด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2549การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2546การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2541การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลาจิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
2007Effect of extrusion parameters on conjugated linoleic acids of corn extrudatesKanok-Orn Intarapichet; Patcharin Pakdeechanuan; Sunanta Tongta
2550ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนมศุกฤตย์ ไทยอุดม
2007Aggregation and conformational changes of tilapia actomyosin as affected by calcium ion during settingJirawat Yongsawatdigul; Sornchai Sinsuwan
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 53 of 53