Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6198
Title: Fermentation and purification of succinic acid from cassava broth using membrane filtration and crystallization
Other Titles: กระบวนการหมักและการทำบริสุทธิ์กรดซัคซินิกจากน้ำหมักแป้งมันสำปะหลังโดยใช้กระบวนการกรองด้วยเมมเบรนและการตกผลึก
Authors: Thi Huong Thuy Nguyen
Keywords: Fermentation;Purification;Tapioca starch;Succinic acid;Crystallization
Issue Date: 2016
Publisher: School of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6198
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract527.95 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.