Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChan Sitha-
dc.date.accessioned2017-04-09T08:51:15Z-
dc.date.available2017-04-09T08:51:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6196-
dc.format.extent7024376 bytes-
dc.format.extent3695410 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.en
dc.subjectMaltodextrinen
dc.subjectProcess controlen
dc.subjectProduction controlen
dc.subjectButanediolen
dc.subjectMetabolically engineereden
dc.titleOptimization and scale-up production process of 2,3-butanediol from maltodextrin by metabolically engineered Klebsiella oxytoca KMS005en
dc.title.alternativeการหาสภาวะที่เหมาะสมและการเพิ่มขนาดกระบวนการผลิต 2,3 บิวเทนไดออลจากมอลโตเดกซ์ทรินด้วย Klebsiella oxytoca KMS005 ที่ดัดแปลงวิถีการสร้างและสลายen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineBiotechnology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract3.61 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.