Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6186
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทานตะวัน ถนอมพลกรัง | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-09T08:48:50Z | - |
dc.date.available | 2017-04-09T08:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6186 | - |
dc.format.extent | 1873887 bytes | - |
dc.format.extent | 132672 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ข้าว--วิจัย | en |
dc.subject | ข้าว--การวิเคราะห์ | en |
dc.subject | ข้าว--กายวิภาค | en |
dc.title | ผลของการใช้สารรีดิวซิงซ์ต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและเนื้อสัมผัสของข้าวเก่า | en |
dc.title.alternative | Effects of reducing agents on physicochemical and textural properties of aged rice | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 129.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.