Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6186
Title: ผลของการใช้สารรีดิวซิงซ์ต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและเนื้อสัมผัสของข้าวเก่า
Other Titles: Effects of reducing agents on physicochemical and textural properties of aged rice
Authors: ทานตะวัน ถนอมพลกรัง
Keywords: ข้าว--วิจัย;ข้าว--การวิเคราะห์;ข้าว--กายวิภาค
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6186
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ129.56 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.