Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6144
Title: | ปฏิสัมพันธ์ของโปรตีนนมโพลีแซคคาไรด์ และสารเพิ่มความคงตัวทางการค้าในการพัฒนาพุดดิ้งข้าวหอมมะลิ |
Other Titles: | Interaction of milk proteins, polysaccharides and commercial stabilizers in product development of jasmine rice pudding |
Authors: | สุนันทา ประจำ |
Keywords: | โปรตีนจากนม;โปรตีน--การวิเคราะห์;ข้าวหอมมะลิ;พุดดิ้ง--ขนม;อาหารหวาน |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6144 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 334.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.