Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6134
Title: | Isolation and selection of potential probiotic lactic acid bacteria from cassava pulp for cholesterol lowering property |
Other Titles: | การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียแลคติคโพรไบโอติกที่มีคุณสมบัติลดคอเลสเตอรอลจากกากมันสำปะหลัง |
Authors: | Siriwan Nawong |
Keywords: | Probiotic lactic acid bacteria;Cholesterol lowering property;Cassava pulp;Lactic acid;Bacteria;Lactic acid bacteria |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | School of Food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6134 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 447.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.