Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6115
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาคุณภาพและประสิทธิภาพผลิตภัณฑ์สารลดแรงตึงผิวชีวภาพในการล้างผัก ผลไม้และพื้นผิววัสดุ
Other Titles: Quality and effective biosurfactant development for cleaning fruits and vegetables and surface washing materials
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
เกรียงศักดิ์ เอื้อมเก็บ
Keywords: สารลดแรงตึงผิว;ผลิตภัณฑ์ลดแรงตึงผิว;สารเคมี--การพัฒนาคุณภาพ;ผัก--การทำความสะอาด;ผลไม้--สารทำความสะอาด;พื้นผิววัสดุ--สารทำความสะอาด
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-56-24-07
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6115
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ371.74 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.