Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6102
Title: | Structural and digestion properties of soluble-slowly digestible and resistant maltodextrin from Cassava starch by Enzymativ modification |
Other Titles: | สมบัติทางโครงสร้างและการย่อยของมอลโตเดกซ์ทรินย่อยช้าและต้านทานจากแป้งมันสำปะหลังโดยวิธีการดัดแปรทางเอนไซม์ |
Authors: | Waraporn Sorndech |
Keywords: | Starch;Probiotics;Prebiotics;Plant breeding;Resistant Maltodextrin;Amylomaltase |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology. |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6102 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | Fulltext | 5.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | Abstract | 5.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.