Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6102
Title: Structural and digestion properties of soluble-slowly digestible and resistant maltodextrin from Cassava starch by Enzymativ modification
Other Titles: สมบัติทางโครงสร้างและการย่อยของมอลโตเดกซ์ทรินย่อยช้าและต้านทานจากแป้งมันสำปะหลังโดยวิธีการดัดแปรทางเอนไซม์
Authors: Waraporn Sorndech
Keywords: Starch;Probiotics;Prebiotics;Plant breeding;Resistant Maltodextrin;Amylomaltase
Issue Date: 2015
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6102
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfFulltext5.62 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract5.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.