Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 53 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Isolation, Indentification and characterization of lactic acid bacterial strains and detection of anti-microbial activity against Staphylococus aereus, in traditional Thai fermented fruits and vegetablesGasaluck Piyawan
2007Probabilistic neural network classification for Model B-Glucan SuspensionsOonsivilai Ratchadaporn; Oonsivilai Anant
2550ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนมศุกฤตย์ ไทยอุดม
2550สารปนเปื้อนในอาหาร: สิ่งที่ผู้บริโภคชาวไทยหลีกเลี่ยงไม่ได้ จริงหรือศุกฤตย์ ไทยอุดม
2545การแปรรูปผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ประเภทสับละเอียดกนกอร อินทราพิเชฐ
2546การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2549การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2007Aggregation and conformational changes of tilapia actomyosin as affected by calcium ion during settingJirawat Yongsawatdigul; Sornchai Sinsuwan
2007Effect of extrusion parameters on conjugated linoleic acids of corn extrudatesKanok-Orn Intarapichet; Patcharin Pakdeechanuan; Sunanta Tongta
2547โครงการพัฒนาซอฟต์แวร์ตัวอย่างด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์