Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
บทความ (Articles)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 53 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2007
Aggregation and conformational changes of tilapia actomyosin as affected by calcium ion during setting
Jirawat Yongsawatdigul
;
Sornchai Sinsuwan
2007
Effect of extrusion parameters on conjugated linoleic acids of corn extrudates
Kanok-Orn Intarapichet
;
Patcharin Pakdeechanuan
;
Sunanta Tongta
2547
โครงการพัฒนาซอฟต์แวร์ตัวอย่างด้านความปลอดภัยของอาหาร
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2546
การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2549
การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหาร
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2543
การประชุมวิชาการอุตสาหกรรมการเกษตร ครั้งที่ 6 ลักษณะทางโครงสร้างและเนื้อสัมผัสของเนื้อเทียมจากโปรตีนถั่วเหลือง
ขจีรัตน์ ระรื่นรมย์
;
สุนันทา ทองทา
;
จิรวัตน์ ยงสวัสดิกุล
2000
Influence of chicken genotypes,sexes and types of meat on carnoine extracts and their antioxidant activities
Kanok-Orn Intarapichet
2006
Autolytic activity and biochemical characteristics of endogenous proteinases in Indian anchovy (Stolephorus indicus)
Patcharin Siringan
2549
การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหาร
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2006
Morphological changes of temperature- and pH-stressed Salmonella following exposure to cetylpyridinium chloride and nisin
Bussagon Thongbai
Discover
Author
9
Jirawat Yongsawatdigul
8
Kanok-Orn Intarapichet
5
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
3
Patcharin Pakdeechanuan
3
Sunanta Tongta
2
Bussayarat Maikhunthod
2
Jittra Singthong
2
Patcharin Siringan
2
Yongsawatdigul J.
2
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
.
next >
Subject
3
Indian anchovy
3
Off-flavors in foods
3
ความปลอดภัยของอาหาร
2
antioxidant activities
2
carnosine extracts
2
characterization
2
conjugated linoleic acid
2
endogenous proteinases
2
Off-flavors
2
pectin
.
next >
Date issued
16
2500 - 2550
36
2000 - 2099
1
1999 - 1999