Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 53 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Aggregation and conformational changes of tilapia actomyosin as affected by calcium ion during settingJirawat Yongsawatdigul; Sornchai Sinsuwan
2007Effect of extrusion parameters on conjugated linoleic acids of corn extrudatesKanok-Orn Intarapichet; Patcharin Pakdeechanuan; Sunanta Tongta
2547โครงการพัฒนาซอฟต์แวร์ตัวอย่างด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2546การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2549การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2543การประชุมวิชาการอุตสาหกรรมการเกษตร ครั้งที่ 6 ลักษณะทางโครงสร้างและเนื้อสัมผัสของเนื้อเทียมจากโปรตีนถั่วเหลืองขจีรัตน์ ระรื่นรมย์; สุนันทา ทองทา; จิรวัตน์ ยงสวัสดิกุล
2000Influence of chicken genotypes,sexes and types of meat on carnoine extracts and their antioxidant activitiesKanok-Orn Intarapichet
2006Autolytic activity and biochemical characteristics of endogenous proteinases in Indian anchovy (Stolephorus indicus)Patcharin Siringan
2549การพัฒนาต้นแบบซอฟต์แวร์ด้านความปลอดภัยของอาหารมาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
2006Morphological changes of temperature- and pH-stressed Salmonella following exposure to cetylpyridinium chloride and nisinBussagon Thongbai