Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047
Title: | รายงานการวิจัยการใช้กากยีสต์แห้ง (dried brewer's yeast) และกากสาโท (rice wine residual) เป็นแหล่งโปรตีนเพื่อทดแทนการใช้ปลาป่นในอาหารปลาสวายโมง (Thai Panga) |
Other Titles: | The replacement of fish meal by dried brewer's yeast and rice wine residual in diets of Thai Panga |
Authors: | สมร พรชื่นชูวงศ์ โชคชัย วนภู จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล กาญจนา พยุหะ นพดล พิฬารัตน์ กุณฑิกา เวชกลาง |
Keywords: | ยีสต์;สาโท;ปลาป่น;ปลาสวายโมง;โปรตีน |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-56-24-23 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 165.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.