Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5976
Title: | Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet |
Other Titles: | การยืดอายุการเก็บรักษาคุณภาพน้ำนมดิบโดยการเสริมกรดไฮโดรไซยานิค จากกากมันสำปะหลังสดและเปลือกมันสำปะหลังสดในอาหารโคนม |
Authors: | Supreena Srisaikham |
Keywords: | Milk contamination;Milk--Quality;Milk yield;Fresh cassva peel;Raw milk;Hydrocyanic |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5976 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 3.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.