Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5923
Title: | Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentation |
Other Titles: | เทคนิคทางอณูวิทยาสำหรับวิเคราะห์กล้าเชื้อเชิงปริมาณและการติดตามรูปแบบจุลินทรีย์และบทบาทในกระบวนการหมักน้ำปลา |
Authors: | Natteewan Udomsil |
Keywords: | Fish sauce;Fermentation;Fish sauce--Fermentation;Microorganisms in food;Microorganisms--Analysis;Combined cultures;Amino acids--Analysis |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5923 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 132.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 4.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.