Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5917
Title: รายงานการวิจัยผลของอาหารหยาบคุณภาพดีต่อคุณภาพเนื้อและสัดส่วนของกรดไขมันในเนื้อโค
Other Titles: Effect of high quality roughages on meat quality characteristics and fatty acid composition in beef cattle
Authors: พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
Keywords: โค--อาหารสัตว์;โค--การเลี้ยง;อาหารสัตว์--การวิเคราะห์;อาหารสัตว์
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-55-24-04
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5917
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ133.77 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม399.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.