Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5917
Title: | รายงานการวิจัยผลของอาหารหยาบคุณภาพดีต่อคุณภาพเนื้อและสัดส่วนของกรดไขมันในเนื้อโค |
Other Titles: | Effect of high quality roughages on meat quality characteristics and fatty acid composition in beef cattle |
Authors: | พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ วิศิษฐิพร สุขสมบัติ |
Keywords: | โค--อาหารสัตว์;โค--การเลี้ยง;อาหารสัตว์--การวิเคราะห์;อาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-55-24-04 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5917 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 133.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 399.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.