Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877
Title: | รายงานการวิจัยการหมักแอลกอฮอล์โดยตรงจากแป้งมันสำปะหลังด้วยยีสต์ที่ผ่านการดัดแปลงพันธุกรรม |
Other Titles: | The direct alcohol fermentation from cassava starch using genetic modified yeast |
Authors: | พงษ์ฤทธิ์ ครบปรัชญา รัติกาล ทองสำฤทธิ์ |
Keywords: | แป้งมันสำปะหลัง;มันสำปะหลัง--พันธุกรรม;แป้งมันสำปะหลัง--การหมัก |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT-104-53-24-04 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 682.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.