Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877
Title: รายงานการวิจัยการหมักแอลกอฮอล์โดยตรงจากแป้งมันสำปะหลังด้วยยีสต์ที่ผ่านการดัดแปลงพันธุกรรม
Other Titles: The direct alcohol fermentation from cassava starch using genetic modified yeast
Authors: พงษ์ฤทธิ์ ครบปรัชญา
รัติกาล ทองสำฤทธิ์
Keywords: แป้งมันสำปะหลัง;มันสำปะหลัง--พันธุกรรม;แป้งมันสำปะหลัง--การหมัก
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT-104-53-24-04
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ682.77 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.