Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5858
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาและประยุกต์ใช้เอนไซม์เบตากาแลคโตซิเดสเพื่อการเพิ่มมูลค่าผลิตภัณฑ์นม
Other Titles: Development and application of beta-galactosidase for value-added dairy food products
Authors: มณฑารพ ยมาภัย
อรลัดา เจือจันทร์
Keywords: ผลิตภัณฑ์นม--คุณภาพ;ผลิตภัณฑ์นม--มูลค่า;ผลิตภัณฑ์นม--การปรับปรุง;เอนไซม์เบตากาแลคโตซิเดส
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-52-36-31
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5858
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ512.97 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.