Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอิสราภรณ์ อมรสวัสดิ์วัฒนา-
dc.date.accessioned2016-03-18T07:28:58Z-
dc.date.available2016-03-18T07:28:58Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5827-
dc.format.extent117081 bytes-
dc.format.extent6153165 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมไฟฟ้า สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเตาไมโครเวฟen
dc.subjectสนามไฟฟ้าen
dc.subjectความร้อน--การถ่ายเทen
dc.titleการวิเคราะห์อุณหภูมิอาหารจากการทำงานของเตาไมโครเวฟหลากชนิด ด้วยวิธีไฟไนท์อิลลิเมนต์แบบ 3 มิติen
dc.title.alternativeAnalysis of food temperature in various types of microwave over by 3-D finite element methoden
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineวิศวกรรมไฟฟ้า-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.01 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ114.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.