Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5809
Title: รายงานการวิจัยการศึกษาการใช้ Lactobacillus spp. ต่อกระบวนการหมักของพืชหมัก
Other Titles: Effect of lactobacillus spp. on silage fermentation
Authors: พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
Keywords: การหมัก--พืช;พืช--การย่อยสลาย;กระบวนการหมัก;แบคทีเรีย
Issue Date: 2558
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-54-24-06
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5809
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม503.83 kBAdobe PDFView/Open
บทคัดย่อ.pdfบทคัดย่อ177.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.