Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์-
dc.contributor.authorวิศิษฐิพร สุขสมบัติ-
dc.date.accessioned2016-03-11T06:32:12Z-
dc.date.available2016-03-11T06:32:12Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2554en
dc.format.extent137895 bytes-
dc.format.extent843508 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT3-303-54-24-07en
dc.subjectสัตว์เคี้ยวเอื้องen
dc.subjectการย่อยอาหารen
dc.subjectสมุนไพรen
dc.titleรายงานการวิจัยการคัดกรองสารสกัดจากสมุนไพรไทยต่อกระบวนการหมักย่อยของจุลินทรีย์ในกระเพาะหมักของสัตว์เคี้ยวเอื้องในห้องปฏิบัติการen
dc.title.alternativeScreening for the effects of Thai herbs extracts in vitro rumen microbial fermentationen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม823.74 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ134.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.