Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797
Title: รายงานการวิจัยการคัดกรองสารสกัดจากสมุนไพรไทยต่อกระบวนการหมักย่อยของจุลินทรีย์ในกระเพาะหมักของสัตว์เคี้ยวเอื้องในห้องปฏิบัติการ
Other Titles: Screening for the effects of Thai herbs extracts in vitro rumen microbial fermentation
Authors: พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
Keywords: สัตว์เคี้ยวเอื้อง;การย่อยอาหาร;สมุนไพร
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-54-24-07
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม823.74 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ134.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.