Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5792
Title: รายงานการวิจัยโปรไบโอติกและเชอร์รี่เปรี้ยวหมักเสริมสุขภาพ
Other Titles: Probiotic and functional fermented sour cherry
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
Keywords: อาหารเสริมสุขภาพ;โปรไบโอติก;ผลไม้
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-55-24-02
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5792
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstact.pdfบทคัดย่อ289.75 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.