Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5792| Title: | รายงานการวิจัยโปรไบโอติกและเชอร์รี่เปรี้ยวหมักเสริมสุขภาพ |
| Other Titles: | Probiotic and functional fermented sour cherry |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ |
| Keywords: | อาหารเสริมสุขภาพ;โปรไบโอติก;ผลไม้ |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-55-24-02 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5792 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstact.pdf | บทคัดย่อ | 289.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.