Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธัญมน ผิวทอง-
dc.date.accessioned2016-02-02T02:31:12Z-
dc.date.available2016-02-02T02:31:12Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757-
dc.format.extent751050 bytes-
dc.format.extent7025039 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectองุ่นen
dc.subjectเชื้อราen
dc.subjectไคตินen
dc.subjectบาซิลลัส ซับทีลีสen
dc.titleการใช้สารทุติยภูมิจากเชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis สายพันธ์ CaSUT007 และไคโตซาน ชักนำความต้านทานต่อโรคเชื้อราในองุ่นen
dc.title.alternativeApplication of secondary metabolites of Bacillus subtilis strain CaSUT007 and chitosan to induce resistance against fungel diseases in grape vineen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตพืช-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.86 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ733.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.