Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757
Title: การใช้สารทุติยภูมิจากเชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis สายพันธ์ CaSUT007 และไคโตซาน ชักนำความต้านทานต่อโรคเชื้อราในองุ่น
Other Titles: Application of secondary metabolites of Bacillus subtilis strain CaSUT007 and chitosan to induce resistance against fungel diseases in grape vine
Authors: ธัญมน ผิวทอง
Keywords: องุ่น;เชื้อรา;ไคติน;บาซิลลัส ซับทีลีส
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.86 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ733.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.