Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757| Title: | การใช้สารทุติยภูมิจากเชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis สายพันธ์ CaSUT007 และไคโตซาน ชักนำความต้านทานต่อโรคเชื้อราในองุ่น |
| Other Titles: | Application of secondary metabolites of Bacillus subtilis strain CaSUT007 and chitosan to induce resistance against fungel diseases in grape vine |
| Authors: | ธัญมน ผิวทอง |
| Keywords: | องุ่น;เชื้อรา;ไคติน;บาซิลลัส ซับทีลีส |
| Issue Date: | 2557 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5757 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 733.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.