Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกวลี พร้อมพิพัฒนพร-
dc.date.accessioned2016-02-02T02:30:48Z-
dc.date.available2016-02-02T02:30:48Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756-
dc.format.extent320050 bytes-
dc.format.extent5952392 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสตาร์ชen
dc.subjectสตาร์ช--มันสำปะหลังen
dc.subjectสตาร์ช--การทดลองen
dc.subjectมันสำปะหลัง--การทดลองen
dc.titleการดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อยen
dc.title.alternativeEffect of modified cassava starch granule surface on resistant Dextrin formationen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.81 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ312.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.