Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756
Title: การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อย
Other Titles: Effect of modified cassava starch granule surface on resistant Dextrin formation
Authors: เกวลี พร้อมพิพัฒนพร
Keywords: สตาร์ช;สตาร์ช--มันสำปะหลัง;สตาร์ช--การทดลอง;มันสำปะหลัง--การทดลอง
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.81 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ312.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.