Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5707
Title: | รายงานการวิจัย ผลของการเลี้ยงไก่ไข่แบบปล่อย ต่อสมรรถนะการให้ผลผลิต คุณภาพไข่ ปริมาณคอเลสเตอรอล และองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่ |
Other Titles: | Effect of free-range layer system on production performance, egg quality, cholesterol content and fatty acid composition of egg |
Authors: | วิทธวัช โมฬี สุทิศา เข็มผะกา เฉลิมชัย หอมตา |
Keywords: | ไก่ไข่--การเลี้ยง;ไข่--การวิเคราะห์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-55-12-27 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5707 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 459.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉับเต็ม | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.