Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692
Title: | การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเบียร์จากข้าวไทยที่เป็นส่วนประกอบหลักโดยวิธีพื้นที่ผิวตอบสนองและการประยุกต์ใช้ในการผลิตเบียร์ระดับกึ่งอุตสาหกรรม |
Other Titles: | Optimization of beer production from Thai rice malt based using response surface methodology and application in pilot-scale brewing |
Authors: | โชคชัย วนภู |
Keywords: | อุตสาหกรรมเครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์;ข้าว--การแปรรูป |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 188.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.