Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5691
Title: การทำบริสุทธิ์กรดซัคซินิกจากน้ำหมักด้วยวิธีตกตะกอนเอสเทอร์ริฟิเคชั่น การกลั่นและไฮโดรไลซีส
Other Titles: Purification of succinic acid from fermentation broth using precipitation, esterification, distillation, and hydrolysis techniques
Authors: อภิชาติ บุญทาวัน
Keywords: กรดซักซินิก;การตกตะกอน;การกลั่น
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5691
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.02 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม59.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.