Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรินทร บุญอนันธนสาร | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-27T03:24:56Z | - |
dc.date.available | 2016-01-27T03:24:56Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 6690327 bytes | - |
dc.format.extent | 322425 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | อินูลิน | en |
dc.subject | แก่นตะวัน | en |
dc.subject | ปลา--ประสิทธิภาพอาหารสัตว์ | en |
dc.title | การเปรียบเทียบประสิทธิภาพการใช้ประโยชน์จากอินูลินจากหัวแก่นตะวันและซิโครี่เพื่อใช้เป็นพรีไบโอติคในอาหารปลานิลวัยอ่อน | en |
dc.title.alternative | A comparative study of enhancing the utilization of inulin from Kaentawan or chicory roots as prebiotics in diet of nile tilapia larvae | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 314.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.