Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690
Title: | การเปรียบเทียบประสิทธิภาพการใช้ประโยชน์จากอินูลินจากหัวแก่นตะวันและซิโครี่เพื่อใช้เป็นพรีไบโอติคในอาหารปลานิลวัยอ่อน |
Other Titles: | A comparative study of enhancing the utilization of inulin from Kaentawan or chicory roots as prebiotics in diet of nile tilapia larvae |
Authors: | สุรินทร บุญอนันธนสาร |
Keywords: | อินูลิน;แก่นตะวัน;ปลา--ประสิทธิภาพอาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 314.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.