Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690| Title: | การเปรียบเทียบประสิทธิภาพการใช้ประโยชน์จากอินูลินจากหัวแก่นตะวันและซิโครี่เพื่อใช้เป็นพรีไบโอติคในอาหารปลานิลวัยอ่อน |
| Other Titles: | A comparative study of enhancing the utilization of inulin from Kaentawan or chicory roots as prebiotics in diet of nile tilapia larvae |
| Authors: | สุรินทร บุญอนันธนสาร |
| Keywords: | อินูลิน;แก่นตะวัน;ปลา--ประสิทธิภาพอาหารสัตว์ |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | บทคัดย่อ | 314.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.