Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666
Title: | รายงานการวิจัยคุณภาพและความปลอดภัยตลอดห่วงโซ่การผลิตพริก ด้วยการจัดการระบบน้ำและการปฏิบัติการหลังการเก็บเกี่ยว |
Other Titles: | Quality and safety of chilli food chain using irrigation management and postharvest practice |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
Keywords: | พริก;การเก็บเกี่ยว;พืชเศรษฐกิจ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-12-26 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 293.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.