Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666
Title: รายงานการวิจัยคุณภาพและความปลอดภัยตลอดห่วงโซ่การผลิตพริก ด้วยการจัดการระบบน้ำและการปฏิบัติการหลังการเก็บเกี่ยว
Other Titles: Quality and safety of chilli food chain using irrigation management and postharvest practice
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
Keywords: พริก;การเก็บเกี่ยว;พืชเศรษฐกิจ
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-12-26
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.18 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ293.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.