Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5653| Title: | รายงานการวิจัย การพัฒนาข้าวขึ้นรูปกึ่งสำเร็จรูปเพื่ออาหารสุขภาพ |
| Other Titles: | Development of instant reformed rice for functional food |
| Authors: | สุนันทา ทองทา |
| Keywords: | ข้าว--การแปรรูป;อาหารเพื่อสุขภาพ |
| Issue Date: | 2555 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-51-24-07 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5653 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 347.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.