Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-22T09:59:52Z | - |
dc.date.available | 2016-01-22T09:59:52Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 356921 bytes | - |
dc.format.extent | 2474903 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-54-12-25 | en |
dc.subject | ซูริมิ | en |
dc.subject | อาหาร--คุณภาพ | en |
dc.title | รายงานการวิจัย ดัชนีเคมีเพื่อการตรวจสอบย้อนกลับคุณภาพความสดของวัตถุดิบสำหรับ ซูริมิปลาเขตร้อน | en |
dc.title.alternative | Chemical parameters for traceability of raw material freshness of tropical surimi | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 348.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.