Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652
Title: รายงานการวิจัย ดัชนีเคมีเพื่อการตรวจสอบย้อนกลับคุณภาพความสดของวัตถุดิบสำหรับ ซูริมิปลาเขตร้อน
Other Titles: Chemical parameters for traceability of raw material freshness of tropical surimi
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: ซูริมิ;อาหาร--คุณภาพ
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-12-25
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.42 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ348.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.