Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5564
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุวิมล พิทักษ์วงษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-14T04:47:26Z | - |
dc.date.available | 2016-01-14T04:47:26Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5564 | - |
dc.format.extent | 2326968 bytes | - |
dc.format.extent | 241310 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | น้ำมันถั่วเหลือง | en |
dc.subject | กรดไขมัน | en |
dc.subject | กรดไขมันโอเมกา 3 | en |
dc.subject | ระบบภูมิคุ้มกัน | en |
dc.title | ผลของสัดส่วนน้ำมันถั่วเหลืองและน้ำมันปลาทูน่าในอาหาร ต่ออัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ปริมาณคอเลสเตอรอลในไข่แดง และระบบภูมิคุ้มกันในไก่ไข่ | en |
dc.title.alternative | Effect of dietary ratio of soybean oil to tuna oil on omega-6 to omega-3 fatty acid ratio,cholesterol content in egg yolk, and immune system in layers | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 235.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.