Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5564
Title: ผลของสัดส่วนน้ำมันถั่วเหลืองและน้ำมันปลาทูน่าในอาหาร ต่ออัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ปริมาณคอเลสเตอรอลในไข่แดง และระบบภูมิคุ้มกันในไก่ไข่
Other Titles: Effect of dietary ratio of soybean oil to tuna oil on omega-6 to omega-3 fatty acid ratio,cholesterol content in egg yolk, and immune system in layers
Authors: สุวิมล พิทักษ์วงษ์
Keywords: น้ำมันถั่วเหลือง;กรดไขมัน;กรดไขมันโอเมกา 3;ระบบภูมิคุ้มกัน
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5564
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ235.65 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.