Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562
Title: | การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้ |
Other Titles: | Flavour improvement and flavour interaction by thai herbs in ice cream containing soy protein and soybean oil : case study of lemongrass and pandan leaf |
Authors: | สิรินาฏ เนติศรี |
Keywords: | สมุนไพร;ไอศกรีม;โปรตีน;น้ำมันถั่วเหลือง |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 225.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.