Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562
Title: การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้
Other Titles: Flavour improvement and flavour interaction by thai herbs in ice cream containing soy protein and soybean oil : case study of lemongrass and pandan leaf
Authors: สิรินาฏ เนติศรี
Keywords: สมุนไพร;ไอศกรีม;โปรตีน;น้ำมันถั่วเหลือง
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ225.15 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.