Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532
Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวเสริมสุขภาพจากถั่วหมัก |
Other Titles: | Nutritional snack bar development from fermented soybean |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหารเพื่อสุขภาพ;บรรจุภัณฑ์อาหาร |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-24-04 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 629.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.