Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวเสริมสุขภาพจากถั่วหมัก
Other Titles: Nutritional snack bar development from fermented soybean
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหารเพื่อสุขภาพ;บรรจุภัณฑ์อาหาร
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-24-04
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ629.18 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.