Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวเสริมสุขภาพจากถั่วหมัก |
| Other Titles: | Nutritional snack bar development from fermented soybean |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
| Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหารเพื่อสุขภาพ;บรรจุภัณฑ์อาหาร |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-54-24-04 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5532 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 629.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.