Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5531
Title: | รายงานการวิจัยเทคโนโลยีการผลิตหัวเชื้อ (Bacillus subtilis) เพื่อการผลิตผลิตภัณฑ์ถั่วหมัก |
Other Titles: | Starter culture (Bacillus subtilis) technology for fermented soybean product fermentation |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก ปริยาภรณ์ อิศรานุวัฒน์ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ;อาหาร--คุณภาพ;ถั่วเหลือง |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-24-05 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5531 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 272.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 720.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.