Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5531
Title: รายงานการวิจัยเทคโนโลยีการผลิตหัวเชื้อ (Bacillus subtilis) เพื่อการผลิตผลิตภัณฑ์ถั่วหมัก
Other Titles: Starter culture (Bacillus subtilis) technology for fermented soybean product fermentation
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
ปริยาภรณ์ อิศรานุวัฒน์
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ;อาหาร--คุณภาพ;ถั่วเหลือง
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-24-05
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5531
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ272.13 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม720.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.