Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5530
Title: รายงานการวิจัยชุดโครงการบาซิลัส สับทิลิส ฤทธิ์ทางชีวภาพ คุณค่าทางโภชนาการและคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของถั่วหมักเพื่อเป็นส่วนประกอบในผลิตภัณฑ์อาหารเสริมสุขภาพ
Other Titles: bacillus subtilis bioactivitirs nutritional and functional properties of fermented soybean to be function food products ingredients
Authors: รัชฎาภรณ์ อุ่นศิวิไลย์
ปิยะวรรณ กาสลัก
Keywords: ถั่ว;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหาร--คุณภาพ;อาหารเพื่อสุขภาพ
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-12-01
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5530
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ536.08 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม803.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.