Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5530
Title: | รายงานการวิจัยชุดโครงการบาซิลัส สับทิลิส ฤทธิ์ทางชีวภาพ คุณค่าทางโภชนาการและคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของถั่วหมักเพื่อเป็นส่วนประกอบในผลิตภัณฑ์อาหารเสริมสุขภาพ |
Other Titles: | bacillus subtilis bioactivitirs nutritional and functional properties of fermented soybean to be function food products ingredients |
Authors: | รัชฎาภรณ์ อุ่นศิวิไลย์ ปิยะวรรณ กาสลัก |
Keywords: | ถั่ว;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหาร--คุณภาพ;อาหารเพื่อสุขภาพ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-12-01 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5530 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 536.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 803.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.