Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5520
Title: | รายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสและการประยุกต์ใช้เอ็กโซโพลีแซคคาไรด์ที่ผลิตได้จากถั่วเหลืองหมักด้วยกล้าเชื้อบาซิลัส สับทิลิสในผลิตภัณฑ์อาหารเสริมสุขภาพ |
Other Titles: | Rheological properties and the application of exopolysaccharides of fermented soybean by B.subtilis starter culture in functional food product |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก ศิวัฒ ไทยอุดม |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--คุณภาพ;อาหารเพื่อสุขภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์ |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-24-16 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5520 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 272.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 872.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.