Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5520
Title: รายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสและการประยุกต์ใช้เอ็กโซโพลีแซคคาไรด์ที่ผลิตได้จากถั่วเหลืองหมักด้วยกล้าเชื้อบาซิลัส สับทิลิสในผลิตภัณฑ์อาหารเสริมสุขภาพ
Other Titles: Rheological properties and the application of exopolysaccharides of fermented soybean by B.subtilis starter culture in functional food product
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
ศิวัฒ ไทยอุดม
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหาร--คุณภาพ;อาหารเพื่อสุขภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-24-16
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5520
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ272.58 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม872.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.